Daily Archives: 1313/0707/2016201620162016


Menyra e Aplikimit ne UAL.

Te dashur Maturante!
Sic jeni ne dijeni kete vit ka ndryshuar menyra e aplikimit per pranimet ne Universitete.Aplikimi do te behet ne fillim te gushtit ne portalin Matura Shteterore Online. Ne formularin qe ju do te plotesoni duhet te perzgjidhni deget qe preferoni dhe ne cilin Universitet deshironi te vazhdoni duke perfshire edhe Universitetet Private.Ne rastin konkret: Nese ju deshironi te vazhdoni nje dege ne Universitetin Aldent atehere ne formular duhet te plotesoni degen qe doni si psh (Stomatologji,Farmaci,Infermieri,Fizioterapi,Laborant Dentar,Laborant Mjekesor).
Gjate muajit Shtator Universiteti Aldent do te shpalle fituesit.
Duhet tju sqarojme se edhe nese nuk jeni fitues ne fazen e pare ju me shume mundesi mund te jeni fitues me vone mbasi do te kete shume levizje te listave gjate rregjistrimeve.Jeni te lutur gjate kesaj kohe te qendroni ne kontakt me Universitetin Aldent ne nr e cel 0692075216, 0694030003
Mund te na dergoni edhe email ne adresen: universiteti.aldent@ual.edu.al

Te dashurMaturante!
Kjo metode pranimi aplikohet per here te pare ne vendin tone prandaj jeni te lutur qe te jeni te vemendshem te ndiqni vazhdimisht faqen e webit te Ministrise se Arsimit dhe Sportit (http://www.arsimi.gov.al) , faqen e webit te Agjensise Kombetare te Provimeve (www.akp.gov.al) si edhe ne faqen webit dhe te facebook te Universitetit Aldent! Urojme qe se bashku ta kalojme me sukses edhe kete periudhe!