Mbremje Diplomimi!


Mbremja Gala e Diplomimit!

07 Korrik 2017,  ora 20.00  Hotel Tirana International
Kjo mbremje eshte vetem per diplomantet, me rastin e mbylljes se ciklit 3 dhe 5 vjecar.
Ne shtator do mbahet Ceremonia e Diplomimit dhe hedhja e kapeleve ku mund te ftoni familjaret tuaj!
Ne kete mbremje nuk lejohet te vije askush tjeter qe nuk eshte Diplomant i Universitetit Aldent.