Kampionati i Futbollit!


Aktivitetet vazhdojne ne Universitetin Aldent.. Te enjten ne date 02/06/2016 do te zhvillohet ndeshja finale e Kampionatit te Futbollit midis studenteve te deges Laborant 1 dhe atyre te Fizioterapi 1
Kupa ne pritje te fituesit!! 🎖🏆⚽️ndeshje2016 ndeshje12016