Ftese per Konference ne dt.17.06.2017


 

Universiteti Aldent organizon ne daten 17 Qershor 2017 Konferencen me Teme ” Perdorimi i masekrinave transparente si terapi ndihmese funksionale per aparatin stomatognatik” Teori dhe Demostrim praktik. me Prof.Dr. Michele  D’Attilio, prane Hotel Tirana International.

Nxitoni te rezervoni vendin tuaj ne nr.e tel pasi pjesemarrja eshte falas (mqs konferenca eshte e sponsorizuar) dhe ka nje numer te kufizuar pjesemarresish.