Aktivitete te ndryshme


Parandalimi i Kancerit ne Qafen e Mitres!

Ne bashkepunim me Institutin e Shendetit Publik 50

Dita Nderkombetare kunder HIV AIDS

Edhe pse dite shiu, studentet dhe pedagoget e 50

Kongresi i I-re i Fakultetit te Mjekesise Dentare

Vazhdojne regjistrimet per Takimet e radhes ne 50

Pjesmarrja e UAL ne Kongresin e I-re te FMD.

Universiteti Aldent ka qene pjese aktive e 50

“Dhuro 1 Peme”

Nismes se Bashkise se Tiranes “Dhuro 1 50

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave!

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike ne daten 50

Ceremonia e Hapjes , Tetor 2017

” order_by=”sortorder” 50