Praktika e Studenteve te Farmacise


Foto nga Praktika e Studenteve te Farmacise zhvilluar prane Profarmes.

Profarma eshte linje prodhuese farmaceutike shqiptare. Ne kete praktike ata njihen me linjat e prodhimit, GMP, analizen e lendes te pare, perpunimin, formulimin deri ne prodhimin e formes perfundimtare farmaceutike si dhe ambalazhimin.