Konferenca e dyte shkencore studentore 2017


Pas mbylljes me sukses te Konferences se Pare Shkencore Studentore Te Universitetit Aldent, ju bejme me dije se kane filluar pergatitjet per Konferencen e Dyte e cila do mbahet ne 26 Maj 2017. Kush eshte i interesuar te marre pjese duhet te filloje pergatitjet per Abstraktet e punimeve shkencore. Mirepresim te gjithe studentet e interesuar qe te pergatiten seriozisht e te marrin pjese !

Abstraktet do te dergohen sipas formatit bashkangjitur FORMATI ne adresat:
afrim.tabaku@ual.edu.al
edlira.dedaj@ual.edu.al

Abstraktet duhet te dorezohen ne 2 gjuhe (Shqip dhe Anglisht) brenda dates: 30 Mars 2017

konferenca2