Konferenca e II Shkencore Studentore


Perfundon me sukses konferenca e dyte studentore shkencore me punime te mirefillta kerkimore dhe raste te shumta klinike te referuara profesionalisht nga studentet e Universitetit Aldent.Suksese te metejshme!