AllAktivitetetKonferenceLajmerime
Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Ne kuader te zhvillimit te lendes Hyrje ne Farmaceutike – Praktike, studentet e Programit Studimor Farmaci, viti i pare, te shoqeruar ...

Aktiviteti “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”

Aktiviteti “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”

Qendra Kerkimore Farmakoterapeutike, prane Universitetit ALDENT, realizoi me sukses aktivitetin “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”. Ne kete ...

Parandalimi i Kancerit ne Qafen e Mitres!

Parandalimi i Kancerit ne Qafen e Mitres!

Ne bashkepunim me Institutin e Shendetit Publik ne ambientet e Universitetit Aldent eshte zhvilluar Seminari me teme “Parandalimi i Kancerit ...

Rreth Biblotekes …

Rreth Biblotekes …

Per te gjithe te interesuarit Bibloteka e Universitetit Aldent do te jete e hapur edhe ne periudhen e Sezonit te ...

“Dhuro 1 Peme”

“Dhuro 1 Peme”

Nismes se Bashkise se Tiranes “Dhuro 1 Peme ” , iu bashkua edhe Universiteti Aldent se bashku me Keshillin Studentor ...

Principet bazë të Farmakoekonomisë,

Principet bazë të Farmakoekonomisë,

Aktiviteti : Principet Baze te Farmakoekonomise,Metodat Baze te Vleresimit Farmakoekonomik Date: 05 Shkurt 2018     ...

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike ne daten 06.12.2017 oragnizoi Leksion te hapur me teme: NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave    ...

Dita Nderkombetare kunder HIV AIDS

Dita Nderkombetare kunder HIV AIDS

Edhe pse dite shiu, studentet dhe pedagoget e Fakultetit te Shkencave Mjekesore Teknike moren pjese ne aktivitetin e Ministrise se ...

Pjesmarrja e UAL ne Kongresin e I-re te FMD.

Pjesmarrja e UAL ne Kongresin e I-re te FMD.

Universiteti Aldent ka qene pjese aktive e Kongresit te I-re te Fakultetit te Mjeksise Dentare, me stafin, studentet dhe specializantet. ...

Përshëndetja e Rektorit!
 

IMG_5450

                     Rektori
         Prof. Asc. Dr. Agron Meto

          Këtë Tetor Universiteti ALDENT hyn në vitin e katërmbëdhjetë të veprimtarisë së tij. Në vitin akademik 2003-2004 ALDENT filloi për herë të parë mësimin si Institucion i Arsimit të Lartë me programin e studimit Laborant Dentar. Gjatë kësaj kohë që nuk është shumë e gjatë për veprimtarinë e një universiteti ne kemi bërë ndryshime që edhe më optimisti vështirë se do ti kishte parashikuar. Nga 70 studentë në vitin e parë sot kemi rreth 1250 studentë, nga 1 program studimi sot janë 8 programe studimi në 5 degë kryesore, si FARMACI, STOMATOLOGJI, INFERMIERI, FIZIOTERAPI, LABORANT DENTAR,TEKNIK LABORATORI MJEKESOR. Në vitin e parë ishin rreth 7 të punësuar, sot ALDENT ka një staf akademik dhe adminis- trativ prej 80 vetash të brendshëm dhe rreth 40 të jashtëm. Nga 2 laboratorë që kishte në vitin 2003 sot ka 28 laboratorë funksionalë të pajisur më aparatura…  Lexo me shume 

Universiteti Aldent
 GODINA NE KASHAR
 1.   ALDENT është një Universitet i specializuar vetëm në fushën e mjekësisë. Kjo bën të mundur që studentëve tanë t’iu kushtojmë vëmendje të posaçme dhe hapësira të mjaftueshme.  
2.    Stafi pedagogjik përbëhet nga specialistët më të mirë të fushave përkatëse, shumica të specializuar në Itali, Gjermani, SH.B.A etj. 
3.    Universiteti është shumë i pasur me laboratorë dhe ka në dispozicion gjithë mjetet përkatëse praktike e didaktike
4.    Ky Universitet ka kushte ideale mësimi e praktike. Studentët e Stomatologjisë dhe Laborant Dentar, realizojnë të gjitha llojet e punimeve si në laborator edhe në pacient.Studentët e Farmacisë, Infermierisë dhe Fizioterapisë, përveç ushtrimit në laboratorët e shkollës, kryejnë praktikë në farmacitë dhe spitalet e Tiranës. Lexo me shume
 

Qendra e promovimit te shendetit!

Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën?

Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën?

      11 Shkurt 2018. Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën? Studiuesit dhe specialistët e fushës së psikologjisë, pediatrisë së zhvillimit, sociolog japin disa këshilla për prindët si ti ndihmojnë vajzat të mësojnë dhe pëlqejnë: Matematikën dhe Shkencat. Qëllimi duhet të jetë

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim”

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim”

 Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim” Sipas Kalendarit Kombëtar të Promocionit Shëndetësor dhe Mbrojtjes Sociale, më datë 11 shkurt festohet Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë, miratuar në shtator 2015 në përputhje me Objektivat  e Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin e Qëndrueshëm deri

 

 

 


monastier  chieti10997338_447506458738510_911360980347000960_nfmdshdshqsutshosh
 
 
 
 
 

Portali i StudentitPortali i PedagogutOrari Mesimor

Portali i Studenteve 

 Per te pare notat, njoftimet apo komunikime te ndryshme nga Universiteti ju lutem:
Hyni ne portalin e Studentit 

E-LEARN Student

 E-Learning – Shkarkoni leksionet duke u loguar ne protalin E-Learning.
 Hyr ne E-Learn

 

 Portali i Pedagogeve

Portali per te hedhur mungesat dhe per njoftimet apo komunikime te ndryshme
Hyni ne portalin e Pedagogut 

E-LEARN Pedagog

 E-Learning – Ngarkonileksionet duke u loguar ne protalin E-Learning.
 Hyr ne E-Learn

 

Orari Mesimor

Orari mesimire per vitin akademik 2016-2017
Hyr ne Portal 

Orari i Provimeve

Orari i Provimeve per vitin 2016-2017.
Hyr ne Portal