Lajmerim per Aplikantet!


Lajmerim i rendesishem per Aplikantet!

Ne daten 25 gusht 2017  Universiteti Aldent do te nxjerr renditjen e aplikuesve per vitin akademik 201 7-2018.

Kini parasysh se:

Viza qe hiqet automatikisht eshte vetem per studentet qe do te regjistrohen ne dt 29 dhe 30 gusht. Edhe nese jeni poshte vizes keni shume mundesi qe te regjistroheni ne nenraundet e tjera (gjithesej 7) nga dt 29 gusht -12 shtator 2017.

Mbani kontakt te vazhdueshem me ne qe t’ju asistojme per t’ju ndihmuar ne permbushjen e deshirave tuaja!

Kontaktoni sa me shpejt qe te lini kontaktet tuaja per cdo informacion te ri:

Tel: 0692075216, 0694030003
email : info@ual.edu.al
Inbox ne Facebook.