Nisja e Autobusave!


Lajmerohen te gjithe studentet e degeve Infermieri dhe Fizioterapi qe kane provime te mbartura ne sesionin e shtatorit do te kene ne dispozicion cdo dite ne oren 8.30 duke filluar nga data 5 Shtator autobusin e Universitetit Aldent.
Autobusi niset perpara Muzeut Historik.
Ju urojme Suksese!