Njoftim i Rendesishem per Maturantet!


Njoftim i Rendesishem per Maturantet!

Njoftim per aplikantet e Stomatologjise te raundit te pare , te interesohen te gjithe aplikuesit nga numri 1 – 298 dhe Farmacise 1 – 210 per regjistrim ne nr e tel 0692075216.

Kushdo qe ka aplikuar per Infermieri, Fizioterapi, Teknike Laboratori Mjekesor dhe Laborant Dentar te paraqitet per regjistrim  nga ora 8.30-20.00!