Njoftim per MATURANTET!


NJOFTIM I RENDESISHEM PER MATURANTET!


Kontrolloni ID tuaj tek Kendi i Maturantit :https://ualbania.arsimi.gov.al/Home/Kendi per te pare a jeni shpallur fitues me ngjyre te gjelber dhe ju mund te vini te regjistroheni!

Na kontaktoni ne tel ; 0692075216.