Njoftim per Sesionin e Prillit!


Njoftim per Sesionin e Prillit!
Te gjithe studentet mund te regjistrohen online nepermjet Portalit te Studentit nga data 10-16 prill 2017. Paraprakisht shikoni datat e provimeve ne kalendar dhe lexoni rregulloren per numrin e krediteve qe mund te jepni ne kete sesion. Suksese!