Njoftim per studentet nga Trevat!


Njoftim per studentet nga Trevat (Kososva, Mal i zi, Maqedoni, etj) dhe ata qe kane kryer studimet e shkolles se mesme jashte vendit! 

 
Ju bejme me dije se duhet te paraqisni dokumentat per njohje diplome prane Minitrise se Arsimit ne Tirane sa me shpejt, pasi afatet jane te limituara. Per me shume infomracion na kontaktoni ne inbox ne facebook : Universiteti Aldent Faqja Zyrtare.