Njoftim per Studentet nga Trojet!


NJOFTIM I RENDESISHEM PER STUDENTET QE DUAN TE APLIKOJNE PER STUDIM PRANE ALDENT NGA TROJET (Kosova, Maqedonia, Mali i zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegjia):
Duhet te aplikojne brenda datave 12-19 Gusht!
Dokumentat qe duhen jane:
1-Vertetim qe dokumentat jane ne proces njohjeje ne Ministrine e Arsimit
2- Fotokopje te diplomes dhe listes se notave
3- Pagese e tarifes se aplikimit 200 leke (behet ne banke ne llogarine e Universitetit)
Per me shume info lexoni linkun:
http://www.arsimi.gov.al/…/Udhezimi_nr_18_date_11.09.2016_P…