Plotesim Pyetesori


Student,  Ju lutem kontrolloni posten elektronike personale qe universiteti ua ka vene ne dispozicion, pasi u ka ardhur nje email nga Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë (APAAL).

Jeni te ftuar të merrni pjesë në plotësimin e Pyetësorit të Studentëve, të organizuar nga Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë (APAAL) në kuadër të procesit të Akreditimit Institucional i cili do të kryhet në bashkëpunim me Quality Assurance Agency (QAA).

Ju nuk do të identifikoheni individualisht nga përgjigjet tuaja!
Përgjigjet rreth institucionit do të përdoren për të gjeneruar statistika numerike.

Do tiu lutesha te gjithve te plotesonit pyetesorin dhe ne fund mos harroni ti jepni DERGO PYETESORIN.

Afati për plotësimin e pyetësorit është deri më 20.04.2017 ora 16:00. Pas kësaj date, ju nuk do të keni mundësi të aksesoni pyetësorin.

Duke ju falenderuar për bashkëpunimin,

Universiteti Aldent