Regjistrimi ne Sesonin e Vjeshtes!


REGJISTRIMI NE SESIONIN E VJESHTES (20 GUSHT – 4 SHTATOR):
Ne portalin tuaj personal (foto me poshte) do te klikoni mbi:
1- DATAT E PROVIMEVE- aty keni kalendarin e provimeve  qe do te jepen ne Shtator.
2- NJOFTIME TE PERGJITHSHME – keni informacion lidhur me nr.e krediteve per cdo provim, etj
3- REGJISTRIMI NE SEZON – Per tu regjistruar duhet te selektoni lenden me tik dhe duhet tju thote :”regjistrimi u krye me sukses!”

Kush nuk e kryen dot regjistrimin online apo ka provime per permiresim note te paraqitet ne sekretarine qendrore (tek Selvia) brenda afatit. Per me shume info tel ne sekretari ose shkruani ne inbox.

Suksese!