Verifikimi i te dhenave te Diplomanteve!


Te gjithe studentet  e te gjithe degeve te diplomuar ne Korrik 2017   te dergojne foto per diplome me email dhe te paraqiten brenda dates 15 Shtator 2017  prane Sekretarise mesimore (Te Selvia) per te verifikuar te dhenat e Diplomes.

Per cdo paqartesi mund te na kontakoni ne nr e tel: 067 47 86 789