Vertetim Diplome!


Njoftohen te gjithe Studentet Diplomante te deges Fizioterapi, Infermieri dhe Laborant Dentar te paraqiten prane Sekretarise Mesimore te Universitetit Aldent per te terhequr Vertetimet e Diplomave.

UAL JU URON SUKSESE!