Vertetimet e Diplomes!


Njoftohen te gjithe Studentet Diplomante te deges Farmaci dhe Stomatologji te paraqiten prane Sekretarise Mesimore te Universitetit Aldent per te terhequr Vertetimet e Diplomave.

UAL JU URON SUKSESE!