Monthly Archives: Qershor 2015


Orari per kete jave eshte si me poshte:

 
Te premten (26.06.2015) 
 
 13.00-15.30 – Ortodonti, Dr.Olja
16.30-15.30 – Pediatri PROVIM , Dr.Sh.Nedime Ceka
15.45 – 19.00 – Semundje te brendshme , Dr.Irida Pano

Orari per kete jave eshte si me poshte:

 
Te premten (26.06.2015) 
 
16.30-15.30 – Pediatri PROVIM , Dr.Sh.Nedime Ceka
15.45 – 19.00 – Semundje te brendshme , Dr.Irida Pano
Te shtunen (27.06.2015)
9.00 – 15.00 – Kirurgji Orale, Dr.Salvi

Te premten ne date 19.06.2015 

13.00 – 15.00 – Dr.Olja Tanellari

16.30 – 17.40 – Mjekesi orale

17.40-19.00 –   Semundje e Brendshme

19.00 – 20.00 – Pediatri

 

Te shtunen 20.06.2015

Ka leksion dhe paciente me Dr.Soraton.


Te premten ne date 19.06.2015 

13.00 – 15.00 – Dr.Olja Tanellari

16.30 – 17.40 – Mjekesi orale

17.40-19.00 –   Semundje e Brendshme

19.00 – 20.00 – Pediatri

Te shtunen ne date 20.06.2015

 

9.00 – 11.30   – Kirurgji orale , Dr.Merita Bardhoshi

 

 


Orari i mesimit per kete jave eshte si me poshte:

 
Te premten (12.06.2015) 
9.00 – 13.00 – Paciente dhe Seminar ORTODONTIA, Dr.Olja Tanellari
 
16.30 – 17.40 – Mjekesi orale
17.40-19.00 –   Semundje e Brendshme
19.00 – 20.00 – Pediatri

Orari i mesimit per kete jave eshte si me poshte:

 
Te premten (12.06.2015) 
16.30 – 17.40 – Mjekesi orale
17.40-19.00 –   Semundje e Brendshme
19.00 – 20.00 – Pediatri
Te shtunen (13.06.2015)
 
9.00 – 11.30   – Kirurgji orale , Dr.Merita Bardhoshi

Orari i mesimit per kete jave eshte si me poshte:

Te premten (05.06.2015)

16.30 – 17.40 – Mjekesi orale
17.40-19.00 – Semundje e Brendshme
19.00 – 20.00 – Pediatri

Te shtunen (06.06.2015)

9.00 – 11.30 – Kirurgji orale , Dr.Merita Bardhoshi
(Paciente dhe PROVIM kush nuk e ka dhene javen e kaluar)


Pershendetje!

Orari i mesimit per kete jave eshte si me poshte:

 
Te premten (05.06.2015) 
 
16.30 – 17.40 – Mjekesi orale
17.40-19.00 –   Semundje e Brendshme
19.00 – 20.00 – Pediatri
Te shtunen (06.06.2015)
9.00 – 11.30 – Ortodonti ,  Dr. Olja Tanellari