Monthly Archives: Korrik 2015


Lajmerim Spec.Ortodontise

Orari per kete jave eshte si me poshte:

 
Te premten (03.06.2015) 
 
13.00-15.30 – Ortodonti, Dr.Olja
 
Ortodonti dhe Kirurgji Orale
16.30-17.30 – Mjekesi orale, Prof.Adem Alushi
17.45 – 19.00 – PROVIM , Semundje te brendshme , Dr.Irida Pano