Monthly Archives: Tetor 2015


Euraxess Bus Roadshow 2015

Ne daten 16 tetor 2015 ora 9:00-16:00 ne Sheshin Nene Tereza, do te organizohet Aktiviteti “Euraxess Bus Roadshow”. Kjo nisme e  Komisionit Europian ne kuader te projektit Euraxess- Researchers i Motion ka si qellim zhvillimin e karrieres se kerkuesve te rinj duke promovuar mobiliteti. Ky aktivitet i ofron pjesëmarrësve këshilla për përmirësimin e CV-së, mundësinë për të marrë foto profesionale për CV-të e tyre, pjesëmarrjen në sesion workshopi me tematika në kuadër të Programit EURAXESS.
Te gjithe studentet dhe kerkuesit e Universiteti Aldent jane te mirepritur.
Me poshte gjeni programin:
euraxess

Leksion i hapur

Njoftohen studentet e Fizioterapise dhe Stomatologjise, gjithashtu profesionistet e rinj te diplomuar ne Aldent se ne daten 8 Tetor 2015, ora 10:00 do te organizohen leksione te hapura ne lidhje me keto fusha nga Profesor Italiane, PROF.CRESCENTINI DHE DR.MANTAROleksionfizioterapi


Panairi “Work and Study”

Vizitoni UNIVERSITETIN ALDENT ne panairin Work&Study prane Muzeut Kombtar!
Orari 9.00 – 20.00 en datat 30 Shtator – 02 Tetor 2015
Ju mirepresim!