Monthly Archives: Mars 2016


Ndryshim Stacioni i Autobusave

  Duke filluar nga data 29.03.2016 , per arsye te punimeve ne qender te Tiranes, stacioni i autobusit per ne godinen Aldent-Kashar do te jete ne hyrje te Rruges se Durresit , para ish-kafe Flores.


Aplikim jashte vendit

Te gjithe studentet qe duan te shkojne jashte shtetit dhe ju duhet njohja e diplomes ose vertetime te ndryshme te marra ne Universitetin Aldent , te paraqiten ne sekretari per te marre me shume informacion rreth ketij procesi. Ju faleminderit.