Monthly Archives: Qershor 2016


Dokumentacioni per Diplomantet

Njoftohen te gjithe Studentet Dplomant te Universitetit Aldent se dueht te dorezojne prane sekretarise se Universitetit dokumentat e meposhteme: Fotokopje e kartes se identitetit Atesine  2 Fotot per Diplomen Universiteti Aldent iu urin Suksese ne Jete!


Trajnime Multidisiplinare Mjekesore

Organizata BRAINSTORM ne bashkepunim me Keshillin Studentor te Universitetit te Mjekesise Tirane(KSUMT), Universitetin e Mjekesise, Tirane(UMT) dhe Universitetin Aldent organizon per te 1 vit aktivitetin “TRAJNIME MULTIDISIPLINARE MJEKESORE” ne dt 22-24 Korrik ne Struge,Oher Maqedoni. Ky aktivitet mjaft i vecante do te perfshije 8 trajnime mjekesore te mirefillta nga profesore […]


“Duhani VRET”

Organizata Brainstorm ne bashkepunim me Universitetin e Mjeksise Tirane si dhe Universitetin ALDENT organizon ne datat 23Maj-05 Qershor aktivitetin “Duhani VRET”. Ky aktivitet mjaft i rendesishem vjen ne muajin e ndergjegjesimit per rrezikun qe sjell duhanpirja dhe eshte konceptuar ne nje menyre teresisht origjinale duke perfshire nje sere kategorish. Aktiviteti […]


Kampionati i Futbollit!

Aktivitetet vazhdojne ne Universitetin Aldent.. Te enjten ne date 02/06/2016 do te zhvillohet ndeshja finale e Kampionatit te Futbollit midis studenteve te deges Laborant 1 dhe atyre te Fizioterapi 1 Kupa ne pritje te fituesit!! 🎖🏆⚽️