Monthly Archives: Gusht 2016


Regjistrimi ne Sesonin e Vjeshtes!

REGJISTRIMI NE SESIONIN E VJESHTES (20 GUSHT – 4 SHTATOR): Ne portalin tuaj personal (foto me poshte) do te klikoni mbi: 1- DATAT E PROVIMEVE- aty keni kalendarin e provimeve  qe do te jepen ne Shtator. 2- NJOFTIME TE PERGJITHSHME – keni informacion lidhur me nr.e krediteve per cdo provim, […]


Njoftim nga Agjensia Kombetare e Provimeve (AKP)

Njoftim nga Agjensia Kombetare e Provimeve (AKP) Njoftohen të gjithë maturantët/kandidatët të cilët për arsye të ndryshme nuk arritën të plotësojnë në afatet e caktuara formularin për IAL publike dhe private dhe që plotësojnë kushtet për të aplikuar, se portali i Maturës Shtetërore do të rihapet në periudhën 11 – […]


Njoftim per Studentet nga Trojet!

NJOFTIM I RENDESISHEM PER STUDENTET QE DUAN TE APLIKOJNE PER STUDIM PRANE ALDENT NGA TROJET (Kosova, Maqedonia, Mali i zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegjia): Duhet te aplikojne brenda datave 12-19 Gusht! Dokumentat qe duhen jane: 1-Vertetim qe dokumentat jane ne proces njohjeje ne Ministrine e Arsimit 2- Fotokopje te diplomes […]