Monthly Archives: Shtator 2016


Konferenca e dyte shkencore studentore 2017   Recently updated !

Pas mbylljes me sukses te Konferences se Pare Shkencore Studentore Te Universitetit Aldent, ju bejme me dije se kane filluar pergatitjet per Konferencen e Dyte e cila do mbahet ne 26 Maj 2017. Kush eshte i interesuar te marre pjese duhet te filloje pergatitjet per Abstraktet e punimeve shkencore. Mirepresim […]


Nisja e Autobusave!

Lajmerohen te gjithe studentet e degeve Infermieri dhe Fizioterapi qe kane provime te mbartura ne sesionin e shtatorit do te kene ne dispozicion cdo dite ne oren 8.30 duke filluar nga data 5 Shtator autobusin e Universitetit Aldent. Autobusi niset perpara Muzeut Historik. Ju urojme Suksese!