Monthly Archives: Janar 2017


Leksion i hapur ne kuader te “Planit Kombetar kunder Kultivimit dhe Trafikimit te Kanabisit”

Diten e Enjte, Dt 26.01.2017 prane Universitetit Aldent, Kampusit qendror, u mbajt nje leksion i hapur me Dr. Jonida Haxhiu-Pergjegjese e Sektorit te Shendetit Mendor Instituti i Shendetit Publik, ne kuader te “Planit Kombetar kunder Kultivimit dhe Trafikimit te Kanabisit” nga Keshilli i Ministrave, me qellimin kryesor parandalimin dhe informin […]