Aktivitetet


Leksion i hapur ne kuader te “Planit Kombetar kunder Kultivimit dhe Trafikimit te Kanabisit”

Diten e Enjte, Dt 26.01.2017 prane Universitetit Aldent, Kampusit qendror, u mbajt nje leksion i hapur me Dr. Jonida Haxhiu-Pergjegjese e Sektorit te Shendetit Mendor Instituti i Shendetit Publik, ne kuader te “Planit Kombetar kunder Kultivimit dhe Trafikimit te Kanabisit” nga Keshilli i Ministrave, me qellimin kryesor parandalimin dhe informin […]

LeksionHapur1

“Duhani VRET”

Organizata Brainstorm ne bashkepunim me Universitetin e Mjeksise Tirane si dhe Universitetin ALDENT organizon ne datat 23Maj-05 Qershor aktivitetin “Duhani VRET”. Ky aktivitet mjaft i rendesishem vjen ne muajin e ndergjegjesimit per rrezikun qe sjell duhanpirja dhe eshte konceptuar ne nje menyre teresisht origjinale duke perfshire nje sere kategorish. Aktiviteti […]

duhani vret

ndeshje12016

Kampionati i Futbollit!

Aktivitetet vazhdojne ne Universitetin Aldent.. Te enjten ne date 02/06/2016 do te zhvillohet ndeshja finale e Kampionatit te Futbollit midis studenteve te deges Laborant 1 dhe atyre te Fizioterapi 1 Kupa ne pritje te fituesit!! 🎖🏆⚽️


Euraxess Bus Roadshow 2015

Ne daten 16 tetor 2015 ora 9:00-16:00 ne Sheshin Nene Tereza, do te organizohet Aktiviteti “Euraxess Bus Roadshow”. Kjo nisme e  Komisionit Europian ne kuader te projektit Euraxess- Researchers i Motion ka si qellim zhvillimin e karrieres se kerkuesve te rinj duke promovuar mobiliteti. Ky aktivitet i ofron pjesëmarrësve këshilla […]

euraxws

Leksion i hapur

Njoftohen studentet e Fizioterapise dhe Stomatologjise, gjithashtu profesionistet e rinj te diplomuar ne Aldent se ne daten 8 Tetor 2015, ora 10:00 do te organizohen leksione te hapura ne lidhje me keto fusha nga Profesor Italiane, PROF.CRESCENTINI DHE DR.MANTARO