Kalendari i Provimeve


Datat e Provimeve Stomatologji

KALENDARI I PROVIMEVE Programi i studimit:  STOMATOLOGJI Vitiakademik 2014-2015, Sesioni i  Dhjetorit LENDA DATA ORA Mjekesi Ligjore dhe Etike Deontologji 07.12.2015 13.00 Fizike 07.12.2015 13.30 Informatike 2 07.12.2015 13.30 Informatike 1 07.12.2015 13.30 Dentistri Preventive 1 07.12.2015 13.00 Dentistri Preventive 2 07.12.2015 13.00 Pedodonti 07.12.2015 13.00 Farmakologji 09.12.2015 11.00 Sociologji […]


Datat e Provimeve Laborant

KALENDARI I PROVIMEVE Programi i studimit:  LABORANT DENTAR Viti akademik 2014-2015, Sesioni I Dhjetorit LENDA DATA ORA PEDAGOGET Gjuhe e Huaj 1 (Anglisht) 10.12.2015 13.30 Ina CANI,Jorida SHAHINAS Informatike 07.12.2015 13.30 Dafina XHAKO,Ajola NASTI Mikrobiologji 12.12.2015 13.00 Deshira KOKALARI,Stela PANTEQI Anatomi dhe Fiziologji 16.12.2015 13.30 Alojva XHELILAJ,Adela ALUSHI Proteze totale […]


Datat e Provimeve Infermieri

KALENDARI I PROVIMEVE Programi i studimit: INFERMIERI E PERGJITHSHME Viti akademik 2015-2016, Sesioni i Dhjetorit LENDA DATA ORA Bioetike  dhe  Legjislacion Shendetesor 07.12.2015 12.30 Formim profesional 1 07.12.2015 12.00 Infermieri Obstetrike-Gjinekologji 1 07.12.2015 12.30 Infermieri Psikiatri 07.12.2015 13.30 Infermieristike  Klinike 07.12.2015 12.00 Fiziologji Normale 09.12.2015 13.00 Semundje Infektive 0912.2015 12.00 […]


Datat e Provimeve Fizioterapi

KALENDARI I PROVIMEVE Programi i studimit:  FIZIOTERAPI Viti akademik 2015-2016, Sesioni i Dhjetorit LENDA DATA ORA Anatomi Viscerale 7.12.2015 12.30 Neuroanatomi 9.12.2015 12.00 Histologji 9.12.2015 12.30 Fiziologji Normale dhe Neurofiziologji 9.12.2015 13.30 Anatomi OMS 7.12.2015 12.00 Anatomi Radiologjike 9.12.2015 13.00 Biologji e Përgjithshme  dhe e  Aplikuar 10.12.2015 12.00 Gjenetikë 10.12.2015 […]


Datat e Provimeve Farmaci

KALENDARI I PROVIMEVE Programi i studimit:  FARMACI Vitiakademik 2015-2016, Sesioni i Dhjetorit Nr LËNDA/ MODULI DATA ORA 1 Higjene 07.12.2015 12.30 2 Teknologji Farmaceutike II 07.12.2015 12.00 3 Psikologji 07.12.2015 12.30 4 Gjuhe e Huaj Profesionale 09.12.2015 13.30 5 Teknologji Farmaceutike III 09.12.2015 12.00 6 Teknologji Farmaceutike I 09.12.2015 13.00 […]