Konference


Konferenca e dyte shkencore studentore 2017   Recently updated !

Pas mbylljes me sukses te Konferences se Pare Shkencore Studentore Te Universitetit Aldent, ju bejme me dije se kane filluar pergatitjet per Konferencen e Dyte e cila do mbahet ne 26 Maj 2017. Kush eshte i interesuar te marre pjese duhet te filloje pergatitjet per Abstraktet e punimeve shkencore. Mirepresim […]


Trajnime Multidisiplinare Mjekesore

Organizata BRAINSTORM ne bashkepunim me Keshillin Studentor te Universitetit te Mjekesise Tirane(KSUMT), Universitetin e Mjekesise, Tirane(UMT) dhe Universitetin Aldent organizon per te 1 vit aktivitetin “TRAJNIME MULTIDISIPLINARE MJEKESORE” ne dt 22-24 Korrik ne Struge,Oher Maqedoni. Ky aktivitet mjaft i vecante do te perfshije 8 trajnime mjekesore te mirefillta nga profesore […]