Lajmerime


Nisja e Autobusave!

Lajmerohen te gjithe studentet e degeve Infermieri dhe Fizioterapi qe kane provime te mbartura ne sesionin e shtatorit do te kene ne dispozicion cdo dite ne oren 8.30 duke filluar nga data 5 Shtator autobusin e Universitetit Aldent. Autobusi niset perpara Muzeut Historik. Ju urojme Suksese!


Regjistrimi ne Sesonin e Vjeshtes!

REGJISTRIMI NE SESIONIN E VJESHTES (20 GUSHT – 4 SHTATOR): Ne portalin tuaj personal (foto me poshte) do te klikoni mbi: 1- DATAT E PROVIMEVE- aty keni kalendarin e provimeve  qe do te jepen ne Shtator. 2- NJOFTIME TE PERGJITHSHME – keni informacion lidhur me nr.e krediteve per cdo provim, […]