Informacion mbi Aplikimin e Raundit te Dyte per Maturantet
UDHËZIM
PËR PLOTËSIMIN E FORMULARIT TË APLIKIMIT NË INSTITUCIONET E ARSIMIT TË LARTË PUBLIK DHE PRIVAT (IAL)
Aplikimi on-line Raundi II do të realizohet nëpër DAR/ZA sipas planit kalendar të mëposhtëm:
Udhezim Raundi Kalendari Raundi
Njoftim per Maturantet. Kuotat e lira per Raundin e Dyte:
Maturatet e interesuar per kuotat e lira ne fazen e dyte mund te gjejne ne tabele informacionin per cdo dege me Kodet perkatese! Ju ftojme te zgjidhni Aldent pasi ka ende kuota te lira.

Universiteti Fakultetet Programi i Studimit Kodet Kuotat e Paplotësuara
Universiteti “Aldent”
Fakulteti i Shkencave Dentare Master i shkencave në “Stomatologji” 304 67
Bachelor në “Teknika Laboratorike Dentare” 303 59
Fakulteti i Shkencave Mjekësore Master i shkencave në “Farmaci” 308 53
Bachelor në “Indermieri e Përgjithshme” 305 112
Bachelor në “Fizioterapi” 306 98
Bachelor në “Teknikë Laboratori Mjekësor” 307 42
LISTA E KANDIDATEVE FITUES NE UNIVERSITETIN ALDENT PER PROGRAMIN E STUDIMIT FIZIOTERAPI / INFERMIERI E PERGJITHSHME/ TEKNIK LABORATORI MJEKESOR / STOMATOLOGJI / FARMACI / TEKNIKA LABORATORIKE DENTARE


Informacion lidhur mbi proçedurat e aplikimit në Universitetin ALDENT për vitin akademik 2016-2017!
RAUNDI I PARË I APLIKIMIT, deri me datë 10 gusht 2016- Kandidatët për studentë duhet të kenë kryer pagesën e tarifës së aplikimit në vlerën 2000 lekë, në zyrat Postës Shqiptare apo në bankat e nivelit të dytë. Mandati i pagesës dorëzohet në shkollën përkatëse, ku kandidatët kanë kryer plotësimin e formularit A1/A1Z. Pas dorëzimit të mandatit të pagesës, sekretaritë mësimore, hedhin në sistem notën mesatare të llogaritur sipas VKM-së nr. 407 Lexo me shumë…

 

Mënyra e Aplikimit në Universitetin ALDENT për vitin akademik 2016-2017!

Te dashur Maturante!
Sic jeni ne dijeni kete vit ka ndryshuar menyra e aplikimit per pranimet ne Universitete.Aplikimi do te behet ne fillim te gushtit ne portalin Matura Shteterore Online. Ne formularin qe ju do te plotesoni duhet te perzgjidhni deget qe preferoni dhe ne cilin Universitet deshironi te vazhdoni duke perfshire edhe Universitetet Private.Ne rastin konkret: Nese ju deshironi te vazhdoni nje dege ne Universitetin Aldent atehere ne formular duhet te plotesoni degen qe doni si psh (Stomatologji,Farmaci,Infermieri,Fizioterapi,Laborant Dentar,Laborant Mjekesor).Lexo me shumë…

 

Mesazh Përshëndetës!

Këtë Tetor Universiteti ALDENT hyn në vitin e trembëdhjetë të veprimtarisë së tij. Në vitin akademik 2003-2004 ALDENT filloi për herë të parë mësimin si Institucion i Arsimit të Lartë me programin e studimit Laborant Dentar. Gjatë kësaj kohë që nuk është shumë e gjatë për veprimtarinë e një universiteti ne kemi bërë ndryshime që edhe më optimisti vështirë se do ti kishte parashikuar. Nga 50 studentë në vitin e parë sot kemi rreth 900 studentë Lexo me shumë…

 

Portali i StudentitPortali i Pedagogut

Portali i Studenteve

Per te pare notat, njoftimet apo komunikime te ndryshme

student Hyni ne portal

E-LEARN Studente

Hyni ne website E-Learning per studentet e Universitetit. Hyr ne E-Learn

Orari Mesimor

Orari Mesimor per Vitin Akademik 2015-2016 Lexo me shume

Orari i provimeve

Orari i provimeve ne sezonin aktual Lexo me shume

Portali i Pedagogeve

Portali per te vendosur notat dhe per te bere komunikime te ndryshme…      teacher Hyni ne portal

E-LEARN Pedagoge

Hyni ne website E-Learning per stafin e Universitetit. Hyr ne E-Learn

 

monastier  chieti10997338_447506458738510_911360980347000960_nqsut

shosh  shdsh  fmd