Stafi Akademik i Jashtem


FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE

DEPARTAMENTI I STOMATOLOGJISË
1 Edit Xhajanka Anëtar Prof.Asc
2 Irida Pano Anëtar Dr
3 Majlinda Kokiç Anëtar Dr
4 Lunareda Keraj Anëtar Msc
5 Perparim Çerri Anëtar Msc
6 Ramazan Isufi Anëtar Prof
7 Adem Alushi Anëtar Prof
8 Blerta Kika Anëtar Spa
9 Manjola Lushi Anëtar Spa
10 Mirela Tabaku Anëtar Dr
QENDRA E FORMIMIT DHE SHËRBIMIT KLINIK
1 Dorjan Hysi Anëtar Prof.Asc
2 Ersela Alikaj Anëtar Msc
3 Kastriot Shytaj Anëtar Spa
4 Mehdi Alimehmeti Anëtar Prof.Asc
5 Dafina Xhako Anëtar Dr

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE

DEPARTAMENTI I FARMACISË
1 Pranvera Çabeli Anëtar Prof
2 Vilma Papajani Anëtar Prof.Asc
3 Skerdilajd Xhulaj Anëtar Prof.Asc
4 Odeta Çati Anëtar Prof.Asc
5 Leonard Xhamani Anëtar Prof.Asc
6 Entela Haloçi Anëtar Dr
7 Irena Korita Anëtar Spa
8 Aleksander Petre Anëtar Msc
9 Jonida Tahiraj Anëtar Msc
10 Viktor Kasapi Anëtar Msc
11 Katina Jorgji Anëtar Msc
DEPARTAMENTI I INFERMIERI-FIZIOTERAPI
1 Etleva Refatllari Anëtar Prof.Asc
2 Mimoza Basho Anëtar Prof.Asc
3 Albana Çela Anëtar Dr
4 Iris Myftiu Anëtar Dr
5 Mirjam Reçi Anëtar Dr
6 Nedime Ceka Anëtar Dr
7 Vjollca Dimoshi Anëtar Dr
8 Majlinda Hunda Anëtar Dr
9 Ramazan Buci Anëtar Dr
10 Klodiana Poshi Anëtar Spa
11 Alma Andoni Anëtar Spa
12 Ilirjana Zekja Anëtar Spa
13 Akil Papadhopulli Anëtar Msc
14 Blerina Vorpsi Anëtar Msc
15 Elsid Sulaj Anëtar Msc
16 Erion Hiluku Anëtar Msc
17 Endrit Mone Anëtar Msc
18 Martin Llagaçi Anëtar Msc
QENDRA FARMAKOTERAPEUTIKE
19 Xhelil Koleci Anëtar Prof.Asc
20 Kliton Vide Anëtar Msc